No ono je těch nepoužitelnejch možná opravdu hodně, ale já mám takovou teorii: proč spousta ženskejch dělá služky? Protože maj pocit, že to "jinak prostě nejde", protože "ten jejich" prostě na nic nešáhne apod. Jinými slovy že kdyby služky nedělaly, tak jim to "neprojde". No a podle mě když dáš chlapovi dostatečně jasně najevo, že mu něco "taky neprojde", je šance, že se podle toho začne chovat. Pokud jsi to zkoušela a nevyšlo to, může to být myslím taky tím, že ti tvoji jelimani bohužel věděli, že pro svoje zcestné pojetí najdou v okolí vždycky víc podpory než ty pro to své rovnoprávné. Čili jsme asi v nějakém přelomovém období, kdy nastavujeme atmosféru pro to, jak to tady bude za deset dvacet let. Pokud předpokládáme, že i chlapi chtěj radši žít ve vztahu než mimo něj, tak v okamžiku, kdy bude aktutní nedostatek "pečovatelek", budou si asi muset zvyknout na jinou odrůdu ženských a přizpůsobit se, řekla bych. Hodně se snažím, aby moji synové brali takovou věc jako samozřejmost, víc v tuhle chvíli asi udělat nemůžu. Jo a ještě mohutně propaguju rovnoprávná manželství, čímž k tomu taky doufám přispět :-D.
Předchozí