| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Já mám dietu, paní učitelko!

ja som tiež dyslektička, mám 25 a to, že nie som blbá som sa dozvedela v 16tich. Do vtedy mi všetci nadávali do debilov, aj učitelia aj moja mama (teda tej som to nepovedala, nech si myslí čo chce). Keď som mala ísť na strednú, chcela som spáchať samovraždu, lebo som sa strašne bála reakcie nových spolužiakov, ale napokon som nemala odvahu, bála som sa, že sa nezabijem ale zostanem chromá a k tomu blbá. Predtým som bola v matematickej triede, tak tam boli inteligentné deti a aj tie mi dali zabrať a na strednej to bolo omnoho horšie. Mám s toho tiež riadne traumi, kôli tomu som nešla na vysokú, lebo by som sa nebola schopná učiť z kníh. Je mi strašne ľúto, že sa to vtedy nevedelo, teda možno sa vedelo, ale o mne si to nikto nemyslel.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.