Myslím si,že to pisatelka příspěvku přeceňované, spíš špatně nazvala, ale myslela to tak, že teď zkrátka je kojení opravdu hodně medializované všemi způsoby a tím vyvolává přesně ten pocit, jak nekojíte jste špatná!Ano je otázka, které maminky tomu daly opravdu vše a nešlo to a otázka kdy se na to některé vyprdli.Když jsem podruhé porodila, tak jedna maminka ze sousedního pokoje celkem i křičela na sestru, která se jí snažila pomoct rozkojit, že ona kojit nebude!Nevím jestli jí to prostě měla problémy a tak to raději chtěla vzdát, nebo byl jiný důvod,ale pamatuji si, že řekla, já kojit nebudu.První mimčo jsme kojila asi 5 měsíců a přišla jsem o mlíko díky tomu, že dcera spala od mala celou noc a i přes den spala hodně.Tenkrát jsem tedy neměla informace, že samozřejmě odstříkavat,aby se tvořilo dál a dál, takže tím se míň tvořilo a mimčo mělo větší hlad.U synka už jsem byla chytřejší a hlavně není úplně tkaový spavec,tkaže už kojíme skoro půl roku a jde nám to fajn.jsem ráda a ještě to chci vydržet.Přeji všem maminkám spokojené dětičky a ať se daří s kojením či bez.
Předchozí