| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak můj manžel (ne)prožíval těhotenství

prispevek autorky me mile prekvapil....a ja uz si myslela ze sem jedina!miminko sme si planovali,zijeme spolu dva roky a mame se radi!jenze od te doby co jsem otehotnelo,se spise hodne trapim protoze mi pripada ze muj milovany se na miminko netesi jako ja!!ano nekdy se me pta jestli je mi dobrea tak!ale na miminko se nepta.jak roste co je noveho...atd!nakupovani oblecku?!v zadnem pripade!pokazde jen rekne ze je jeste spousta casu a kdyz neco krasneho dostaneme tak se na to podiva jen letmo a vetsinou pronese neco takovyho jako to sou vase zensky veci!ultrazvuk?!to pronesl teda uzasnou vetu,no myslim ze neco o fleku!taky sem si pripadala opustena,hrozne sama a ze se na miminko vubec netesi!dokonce me nekdy napafdaji myslenky,jestli nema zajeci umysly!uz se ani tak moc nemilujeme protoze mi tvrdi ze mu to prijde divny stouchat do mimnka...:o)jinak je ale take mily,jen to proste neproziva tak jako ja!!!doufam ze az se nam nase holcicka narodi..bude zarit stestim!mimichodem nechce byt ani u porodu!ma hroznej strach!takze to budem muset zvladnout sami!ale mam zase nadeji,ze az se mala narodi bude jimmit rad!a uzivat si tatinkovani!:o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.