Lucie, v podstatě jsem někde výše psala totéž, i když laicky, ale tady na téhle diskusi se obecná fakta nenosí, snaha o akceptaci nějakých vědecké výzkumů už vůbec ne. V podstatě většina nekojících končí u jednoduché rovnice : nekojila jsem a dítě je zdravé. Kojení není třeba.
A tohle je pro všechny, kteří se ohánějí tolerancí. Zaměňují se tu v jednom kuse pojmy tolerance a diskuse. Jak píše Lucie, mám právo dělat špatná rozhodnutí a ustojím si je i když vím, že jsou v rozporu s mým zdravím. Mám právo na špatné rozhodnutí a zároveň všichni máme potom taky právo se k tim vyjadřovat bez nařčení, že jsem netolerantní. O tom je totiž diskuse. Probrat vše a k něčemu se dobrat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.