Asi tak, kvůli své upřímnosti jsem zažila nemálo problémů,ale to je jedno, k životu to patří. Tady na rodině se vůbec vyskytují zvláštní typy žen, zdá se mi, že všechny mají podobný názor, tzn. nejlépe porodit přirozeně, bez medikamentů a doktorů, kojit do tří let, skákat kolem děcek a chlapa od rána do večera, dřít do úmoru a pachtit se s teplýma večeřama.
Jednou mně pobavila diskuze právě o holení, když sem napsala pouze svůj názor, že pokud si žena v dnešní době neholí nohy, je u mně prostě prase, a to jsi měla vidět ty reakce, byla jsem zakomplexovaná , tlustá holka s 10ti dioptriema. Což mně velmi pobavilo, protože jsem pravý opak, a zakomplexovaná rozhodně nejsem.(Tady jsem zas blbá dvacetiletá,co ví o životě prd.) Napadají se tu holky, co mají prostě jiný názor nebo pohled na věc, napadají se tu ty, co píšou třeba hrubky. Spíš se sem chodím bavit, protože na jiných diskuzích to tak neprobíhá. Nevím co je na tom, když řeknu, že kojit nechci, nechci rodit přirozeně a když se mi prostě vařit nechce, nevařím, přinesu si jídlo z jídelny....
Předchozí