Gidigy a spol, já Vám teď povím mé velké tajemství, ale než si to přečtete, slibte, že to nikdy nepovíte mému příteli. .... Děkuji!
Umím otvírat kompoty. Ale fakt to na mně neprozraďte, já jsem ta ženuška, co když je přítel doma, tak mu hned podstrčím nějaké ty okurky k otevření. A on má báječný pocit, že se bez něj neobejdu, když mu se slzou v oku děkuju :-)a ještě mu řeknu jakou má sílu - ách!
Zatím ho nenapadlo, jak to dělám, když doma není a neví, že holky v práci, potřebují-li otevřít flašku, jdou s tím za mnou.
Vždyť je to legrace. A nemůže-li přítel něco najít a volá to na mně z druhého pokoje, tak nepřeruším rozdělanou práci v kuchyni, ale zavolám slabým hlasem, co jsi říkal? A on, protože mne špatně slyší, tak za mnou příjde... a já mu buď řeknu, kde to je...a řeknu mu miláčku, počkej prosím tě, já ti to podám, hned jak tohle dodělám ... A on si to podá sám a je spokojenej. Holky, oni to bez nás ti chlapy taky zvládnou. Oni nám možná taky chtějí jen udělat radost, že jsme nepostradatelné. Prostě je to taková hra.
Předchozí