Kdo proboha řve? Jen se vyjádřila! Pokud má někdo odlišný názor od místního davu, je vždy napadán, ironizován a zaháněn do kouta uštěpačnými poznámkami či moudrými radami. Je to až s podivem jak málo tolerance se vyskytuje mezi matkami - které by měly být dle mého názoru z každodenní výchovy svých robátek k toleranci přímo předurčené.Já dost dobře nechápu proč by měl někdo poslouchat kecy jen proto, že nechce kojit a nebo nedejbože mu připadá nechutný pozorovat chlupy deroucí se vedle stojící "ženě" ze silonek, případně čuchat a pozorovat smradlavý roští v podpaždí. Mě to taky připadá nechutný a myslím, že kdo se neholí je prase taktéž. Ale klidně ať prase je, pokud mě tím neobtěžuje. Proč by mě někdo měl odsuzovat proto, že nechci rodit přirozeně a chcípat bolestí zase cca 3 dny v kuse, proč bych neměla využít veškerých moderních možností, jak si porod usnadnit? Proč si musím dokazovat, že si porod užiju pouze jako přirozený???? Zejména když jsem si ani jeden neužila a zážitky to byly naprosto příšerný? Implikace ale NENÍ, že své děti nemiluju, že když je nechci kojit (už holt vím jak to končí a co to obnáší a hlavně co všechno to nepřináší....)Proč hned tolik shovívavosti a předpovídání, že názor změní a teprve "uvidí" zač je toho loket.... Je snad nadmíru jasné, že názor změní...tomu se říká vývoj a projde tím téměř každý. Já taky názor změnila - z hystericky úzkostlivé matky, která opečovává své prvorozené dítě až nesmyslně až po normálně uvažující bytost, která ví, že jsou i jiné priority (třeba se občas oholit). Ty výkřiky o tom, že si dítě nemá pořizovat, kdo nechce otročit = být odpovědný rodič.....to je snůška totálních keců, které nelze brát vážně.
Předchozí