Prostě jsem se rozhodla nekojit, pochybuji, že mi to dítě někdy vyčte. Já to mamce taky nevyčítám, popravdě mě do teď nenapadlo se o to vůbec starat Daleko větší vliv na zdravý má životní prostředí, zdravá strava. Kojení je volba, ale ne nutnost. Zez ačátku mi to bylo líto, že nekojím a bála jsem se to říct na veřejnosti, protože vždy se někdo -chytrý- ozval, teď jsem si užívám vyhodu, protože můžu odjet a nestarat se o odstříkaní a kojení a jsme oba celkem spokojený.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.