Také sem si myslela, že budu kojit co nejdéle to půjde, ale kolem 4 měsíce věku ditěte sem dostala zánět prsu a problém byl na světe. Doktor mě léčil antibiotiky, ale v zápětí mé mlého Andrejka přestala pít, stále ho odmítala. Naše dětská lékařka mi řekla, že léky, které beru mi poškodilo mléko a proto je A. odmítá. Tyto léky se totiž neměly v době kojení vůbec užívat. Strašně dlouho sem se s tím nemohla srovnat, protože sem musela začít kupovat sunar.Asi měsíc sme se trápily, nespaly, zánět mi cestoval z jednoho prsa do druhého, ale se sunarem se vše uklidnilo. Psychicky sem nebyla v pohodě, protože sem měla pocit, že dítě je ošizeno a ten kontakt s ním byl pryč. Všichni kolem mě kojily do 1roku i déle a já si tak připadala mizerně, hlavně když sem trefila na někoho kdo se divil,že nekojím. Ale každému vysvětlovat proč to tak je mě časem unavilo a tak mě to přestalo trápit, ať si každý myslí co chce.
Doktora sem po dalších zmatcích vyměnila, nyní čekám druhé dítě a dám si velký pozor, aby se nestalo něco podobného, ale pokud mi to nevyjde z jiného důvodu nic nenadělám.
Předchozí