Zuzano,
souhlasim s tim co jste napsala.Nikdo ze zdravotniku mi to nevyvracel a s pristupem ke me, jako k pacientce na nasi brnenske onkologii jsem vic , jak 100% spokojena.Vetsi seskupeni, tak profesionalnich a lidskych lekaru, sester atd. jsem nikde jinde nezazila.To musim zminit, protoze jsem jim proste vdecna za hodne.Za zivot!
Napsala jsem, ze nevyvracim kojeni..
A pak, ze presto je i pri kojeni mozne onemocnet rakovinou prsu z mnoha duvodu...
Jedna se mi jen o to, nestrasit sestinedelky, ale zminit i tuto moznost, aby si nemyslely, jako ja, bohuzel, ze i kdyz mleko v prsu je, prcek je tvrdohlavek a ne a ne a ne a preferuje jen jedno prso,ze to muze byt nejaky varovny signal neceho spatneho v prsu.Nejaky duvod, ktery mimino neumi jinak sdelit, nez tim vriskanim a odtahovanim se.A ze i zatvrdlina vzdy neznamena zatvrdle mleko(nebo jak tomu kdo rika).Nemyslim si, ze by se po tomto nahrnuly do ordinaci gynekologu a onkologu tisice kojicich.
Jen si proste stale a porad myslim, ze by se o tom melo mluvit jeste vic a vic a vic a vic..
Takovych nemoci , o kterych je treba mluvit vic a vic je mnoho, ale me ted monentalne trapi tato a toto.
Jsem Beran a tvrdohlavec a proto si to myslim, a myslim a myslim:-))
Takze tak nejak.
Předchozí