No to bych Vas chtela videt, jak mate doma odbornika a v nemocnici jste do deseti minut. Doufám, že jste se někdy v českém zdravotnictví zdržovala déle než na kontrolu u lékaře. Jsem totiž lékařka a ač možná zkresleně bych nejradši rodila na ARU. bydlim na vesnici a do nemocnice je to dvacet minut velmi rychle jizdy a věřte, že za deset minut se toho semele tolik, že by mě pak dokonce života mrzelo, že by moje dítě bylo poškozeno hypoxii, kterou jsem zavinila já svým heroickým kouskem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.