| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Infekce streptokokem skupiny B

Kdo se osobně nesetkal s tím, co může tato bakterie způsobit, asi nepochopí. Připomíná mi to diskuzi ohledně povinného očkování. Už jednou jsem tady do podobné diskuze přispěla. Jsem z malé obce cca 2000obyv. a potíže s touto infekcí jsme měly dvě. Já jsem rodila v 35.týdnu Císařem, 2 hodiny po odtoku plodové vody. To se antibiotika nedávají ani když je pozitivní kultivační nález celé těhotenství - nepředpokládá se přestup infekce skrz plodové obaly. Rozvoj infekce a smrt byla velmi rychlá. Do teď nedokážu pochopit proč se to stalo. Stahy jsem měla od začátku těhotenství, magnézium moc nezabíralo, měla jsem o něco méně plodové vody, byla jse po ivf... Proč nikoho nenapadlo, že příčinou obtíží může být infekce, nemohla se infekce přenést do dělohy při embryotransferu?.. Teď už je to stejně jedno. Druhá maminka sice stačila antibiotika dostat, ale v 35.týdnu se rodí rychleji než ve 40... Výsledkem byl několikatýdenní pobyt na JIP a opožděný motorický vývoj a samozřejmě,jak to bude vypadat dál ještě ukáže čas.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.