Cítím to podobně..... proč - když tedy to dítě budete milovat ať bude jakékoli - proč je tolik dětí v různých ústavech? A když se ho rozhodnu milovat já jako matka, ale vím, že tím nejspíš rozvrátím nejen svo původní rodinu, ale i svou novou rodinu (manžela a starší děti), že přijdu o ně....... to má smysl? Pro mě ne. Jsem vděčná za to co jsem v životě získala (prima rodiče a sestru, skvělého manžela a báječnou holčičku) a ty znám a ztratit nebo poškodit je rozhodně nechci. Proto třeba já konkrétně příští týden na amnio jdu. Kdybych nechtěla znát výsledek, pochopitelně nepůjdu. Ale já jsem viděla jaké to je žít s člověkdem postiženým DS - přitom ještě relativně samostatným - a jaké následky to v rodině mělo. Nechci hazardovat se životem svým a láskou svých blízkých. Tak si mě odsuďte a rozcupujte, já tvrdím že na to rozhodnutí o životě právo mám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.