Tak s tímto názorem se také ztotožňuji. Nepostupovat vyšetření v těhotenství a tím se chránit sebe proti stresu je poněkud absurdní právě vůči nenarozenému dítku. Já osobně jsem vždycky byla rozhodnutá (i s mužem a rodinou), že pokud se zjistí nějaké možné poškození, tak se dítka vzdám raději hned, než bych později zkoušela, co zvládnu. Ono máte dost starostí i se zdravým dítětem natož pak s postiženým. Navíc jsem všechna vyšetření v těhotenství absolvovala bez problémů a rozhodně bych se jim úmyslně nevyhýbala. Autorce článku tedy určitě berličku nepodám, protože jít na ultrazvuk jen proto, aby zjistila pohlaví nenar.dítka a pak odsuzovat testy i varování lékařů a vinit je z neoprávněného stresování, pokud jí rozkryjí zdravotní rizika jejího miminka je vázně nerozumné. Jinak jí ale přeji, ať vše dopadne, co nejlépe pro mimi i celou její rodinu!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.