Moc postižených osobně teda neznám, ale z těch co jsem měla tu čest poznat neznám ani jednu rozvrácenou rodinu. Jedné mamince říkali lékaři, že se její dítě nedožije 14 dnů života - dožila se 10 let. Jak je to možné? Ještě jsem chtěla říct, že já bych také neměla na to starat se o postižené dítě, nezvládla bych to psychicky - alespoň nyní si to myslím. Ale plně chápu maminky,které se rozhodnou nepodstoupit riziko amnia nabo si nenechají dělat testy, když by dítě stejně donosily. Chápu je a vážím si jich. Myslím, že je dobře že máme možnost volby, ale proč je hanit, proč jim nutit své názory? Každý má na tuto situaci svůj náhled.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.