| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Stresující vyšetření

Souhlasím, že snadná dostupnost k informacím a navíc k velmi podrobným někdy napáchá víc škody než užitku.Zvláště v porodnictví.Co já se načetla o kojení-techniky,frekvence atd. a při prvním dítěti problémy nastaly a neustále se mi vtíraly všechny možné rady co jsem přečetla a byla jsem nešťastná, že mi to nejde tak, jak jsem si představovala.Někdy je ta nevědomost opravdu sladká, možná bychom daly víc na ženskou intuici.Dřív nic nečetly a zvládaly.S druhým dítětem jsme si taky prožili chvíle strachu.Na ultrazvuku ve 12.týdnu nám zjistili nucheální edém-prosáknutí v oblasti zadní části krku-ukazatel Downova syndromu a byla nám doporučena amniocentéza, i když jsme byly informováni,že výsledek může být falešně pozitivní.Zákrok jsme podstoupili(byl negativní), ikdyž dnes s odstupem času přemýšlím proč jsem tam šla.Kdyby byl pozitivní jsem přesvědčená, že bych dítě nedala pryč (výsledky se dozvíte ve 20.týdnu, to už dítě vesele kope a nemusím psát co to s maminou udělá, jak moc se prohloubí vztah k tomu drobečkovi) a pokud bych po amniocentéze potratila zdravé dítě tak bych si to nikdy neodpustila.Naštěstí vše dobře dopadlo a my jsme se vlastně zbytečně strachovali.Doufám,že něco jako spravedlnost existuje a vy už máte vybráno na dlouho dopředu a vše dobře dopadne.Držím pěstě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.