Vidíš kdyby sis nechala udělat v 16 týdnu triple mohla jsi mít už jasno..Poslali by Tě na podrobnější vyšetření atd...Nevím pro mě by už od začátku bylo nejdůležitější vědět zda nosím zdravé miminko.Mám děti dvě.Vyšetření jsem si nechala udělat všechny co mi nabídli.A je lepší čekat týden na výsledek než být 9 měsíců ve stresu zda nená miminko nějakou vadu.Nedej bože neslučitelnou se životem:( Toť můj názor.A hlavně nejhorší věc je když jsou matky hrdinky,které ví že mají v bříšku těžce postižené dítě.Nechají ho narodit a za pár měsíců si řeknou to nezvládnu a končí někde......Já osobně bych měla jasnou volbu.Ale autorko ty máš jistě miminko úpplně v pořádku!!! Ale neblbni a nechej si prověřit co se dá ať máš jistotu!!! Budeš ve stresu a miminko to cítí..Koho jsem urazila,rozlobila promiňte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.