Přijde mi absurdní , kdyxž se tady objevují vznešené věty typu , já bych těžce deformaované dítě nechala porodit , abych se s ním mohla rozloučit... Přijde mi to směšné , ale pokud by to někdo z Vás dokázal tak klobouk dolů. J8 bych s z toho složila hned při zjištění , natož v klidu vyčkat ještě několik měsíců do porodu , při kterém vím , že porodím neživotaschopnou zrůdičku. Myslím , že bych se na ni nedokázala ani podívat.¨A příběhy typu jedna paní povídala , že měla špatné testy a porodila zdraé dítě- spíše ústní lidová tvořivost. Nemluvím o tom , že někomu vyjde jedna hodnota odchylná , ale o tom , že patologické byly všechny testy a hle ono zdravé dítě.
Stran lidského faktoru .např., u UTZ velmi důležitý -vždy si vyberu , ke komu půjdu a kým se nechám vyšetřit a půjdu jenom k těm s nejlepšími referencemi a zkušenostmi.
A závěrem , kdyby byly tyto doporučované testy tak neslyslné , tyk by je nikdo neřadil do plošného screeningu , na to má pojišťovna své příliš ráda.
Nikdo mi ale nevyvrátí moje díky za velmi kvalitní prenatální a perinatální péči.Kdo nechce jeho problém- každému co jeho jest
Předchozí