často je mnohem horší, je-li člověk sám, opuštěn, nemilován, nepřijat. Zdraví a absence bolesti není podmínkou k životu. Horší pro člověka je, je-li v jeho životě absence lásky
Tak si to tady sama napsala! Tak nad tim zapremyslej, protoze to vse se muze tomu nechtenemu diteti stat, to vse ty deti prozivaji v ustavech(je jich tam stale zbytecne moc)a konec-koncu mnohdy i doma. Nedala jsem jenom moznost ustavu, ano postizene deti vychovavaji take rodice doma, tak by to melo idealne byt a ustav volit jen jako variantu, prechodne, formou stacionaru ap...
A já říkám, že pokud nenecháš dítěti právo na život, pak jsi jen zahleděná do sebe.
Suzann, nejsem zahledena do sebe! Vychovavam tri deti a prectava inturupce mi je velice desiva, ale neodsuzuj vsechny zeny, bez toho aby si vedela co je k tomu cinu dohnalo. Tvoje nazory jsou az dogmaticke a vubec nejsi schopna vzit v uvahu, ze to neni jen interupce, ale okolnosti a situace....To neni jen cerne a bile...
Spousta tvych srovnani je absolutne neadekvatnich, protoze sizuace, kdy se narodi tezce, opakuji tezce telesne i mentalne postizene dite ze spatnou prognozou, snad nejde s nicim srovnavat.
Předchozí