součet částek nakonec bude přibližně stejný, ale jde tu hlavně o to že když se rozhodnu že budu na mateřské jen 3 roky ( o čemž teď uvažuju) tak se mi může stát, že po 3 letech neseženu pro dítě školku, nebo mi řeknou že berou dítě do školky až se začátkem nového školního roku a RD mi končí v lednu, nebo ve školce malá nevydrží. Já budu muset nastoupit do zaměstnání a co potom. Do teď to bylo tak že po 3letech si matka mohla zažádat o prodlouženou RD a záleželo na zaměstnavateli jestli to povolil nebo ne. Jsem státní zaměstnanec tak si myslím že by v tom nemusel být problém. A teď když nastanou problémy tak budu akorát hledat někoho na hlídání po celý den do 17h. nebo dám výpověď v práci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.