ahoj holky, taky přidám svoji nepříjemnou zkušenost... V 18 letech jsem zjistila že jsem ve třetím měsíci těhotenství... všechno probíhalo v pořádku krev ok prostě všechno jak má být. Jenomže v 6. měsíci nám na ultrazvuku řekli že má miminko na mozku cystu a poškozené srdíčko!! Měla jsem z toho málem infarkt protože manželova maminka zemřela na mozkovou výduť. Pak to šlo ráz na ráz... genetika a amniocentéza. Riziko? Vysoké vzhledem k rodinné anamnéze... 3 týdny strachu a otázek jak dál jestli dokážeme zajistit potřebnou péči postiženému miminku a jak to vůbec všechno zvládneme. Po třech týdnech mi můj gynekolog oznámil že čekám zdravého chlapečka:-))). Dneska je mu šest let je to prostě čertík bertík. Držím vám všem palečky aby vám to dopadlo jako tenkrát nám...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.