zkus se ještě zavčas objednat na nejvyšší pracoviště. Nevím odkud jsi, ale nech si udělat ještě ultrazvuk na Gennetu v Praze nebo v Centru prenatální diagnostiky v Brně. Jsou tam na ultrazvuku dost zkušení lékaři, prostě se jich zeptej na jejich názor. Mně vyšel tripple test na hranici, nicméně v Centru PD v Brně mi udělal jeden milý a zkušený lékař podrobný ultrazvuk a amniocentézu mi tak nějak lidsky vymluvil. (i když u nich je riziko komplikací při amnio daleko nižší, než se obecně uvádí) Je fakt, že u nás to byl opačný problém, než máš ty, protože UTZ byl ok, jen krevní testy nebyly v pořádku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.