Mne zase ten clanek i prispevky potesili.V lete se holim,protoze jednak se v lete vic potim,a za druhe chlupy opravdu nevypadaji hezky(protoze jsme si to samy tak vymyslely).Potesilo mne vsak to ze jsem tady zjistila ze nejsem jen ten vymirajici lidoop ktery se holi jen kdyz musi... Ovsem obarvene a odrostle vlasy namam rada,pokud se nekdo nebarvi pravidelne,nemel by se barvit vubec.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.