FAKT nevím, jak Vás přesvědčit, že to mám do nemocnice jen 10 minut (spíš jen 5). A upřímně řečeno, ani se mi nechce Vás přesvědčovat...pravděpodobně patříte k těm, kteří to stejně vědí přesněji než já. Takže nemá cenu asi ani psát o tom, že jsem odborníka (odbornici - PA) u svého porodu opravdu mít chtěla, a není má vina, že je jich u nás tak zoufalý nedostatek. No a s něčím souhlasím - porod je opravdu heroický výkon. Bohužel si to dost Vašich kolegů neuvědomuje, a tudíž se podle toho k rodičkám nechovají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.