Vsak ja netvrdila, ze nemuzes mit svuj nazor. Jen jsem sem vlozila rozhovor s lekarem, ktery se tim zabyva, to je cele.
A ano, odsouzena jsem zde predevsim za to, ze bych neprivedla na svet dite s DS. Ale i za to, ze jsem ukoncila utrpeni nasi cele rodiny vcetne naseho chlapecka ve 23tt, protoze nemel jedinou sanci na zivot - i to tu nektere odsuzuji, i kdyz ne tak primo. A jeste neco - muj chlapecek zemrel ve mne den pred vyvolanim porodu, odtekla mi plodovka. Takze ho nezabily zadne stahy delohy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.