Milá Evo, Tvůj článek mě velmi zasáhl, protože se právě nacházím v podobné situaci. Jen ty 2 dětičky, 2 krásný holčičky mám a můj muž možná dostal rozum. Píšu možná, protože ještě nevím, jak to u nás dopadne. Taky jsme chtěli oba druhý miminko, holčička se narodila, když byly té starší 4 roky přesně, jak jsem si přála. Teď jí je 10,5 měsíce a já se před týdnem dozvěděla, že můj muž má milenku a že si s ní začal 14 dní před mým porodem a trvalo to až do teď. Kdybych na to bývala nepřišla, asi by to trvalo i nadále. Bylo mi divné, proč se poslední dobou dost hádáme, manžel na mě hledal pořád chyby, chytal se blbostí, aby se mohl se mnou pohádat a pak odejít, spával častěji mimo domov, šel na 3, jezdíval na školení a pracovní porady atd.
Zažila jsem týden hrůzy a ještě to není všechno za mnou, prý se mám dívat do budoucna. Manžel zůstal s námi, teď tvrdí, že mě miluje a že od nás odejít vlastně nikdy nechtěl, ale důvěra je pryč a mě to příšerně bolí. Zrovna ve chvíli, kdy jsem ho nejvíc potřebovala, rodila jsem v bolestech a ve strachu o malou (klesaly jí ozvy), nakonec jsem skončila na druhém císaři, tak byl srdcem a myšlenkami někde jinde. TeĎ se moc snaží dát vše do pořádku a já pořád nevím, jestli to půjde dál. I když právě vím, že čas všechno zahojí a kvůli holkám se snažím, nechci, aby přišli o tátu, kterého milují.
Předchozí