Milá Evi,
když čtu Váš článek, je mi líto, čím vším jste musela v posledních dnech projít. Také jsem zažila jeden rozchod, kdy mi partner z ničeho nic řekl, že ukončíme náš vztah. Já byla u něj na návštěvě a on mě šel vyprovodit k autobusu, tohle mi řekl těsně před nástupem do autobusu, pak mě doslova strčil, abych nemohla zareagovat jinak a ještě mi zamával ... bylo mi 18 a já naprosto nic nechápala, protože jsme spolu ten rok vycházeli moc hezky. Samozřejmě se to nedá vůbec srovnat s Vaší situací. Mělo to být snad povzdechnutí nad tím, že muži opravdu nejsou z této planety a proto se snažit pochopit jejich jednání je zcela zbytečné.
Stejně jako ostatní maminky Vám asi poradím, abyste si uvědomila, že máte svoji cenu, svoji hrdost a hlavně syna, pro kterého musíte dál žít, protože on vás potřebuje a Vy zase potřebujete jeho. Společně tu bolet překonáte. Pro něj je také určitě hodně těžké pochopit, proč táta odešel ze dne na den.
Vašeho miminka je mi moc líto, pro ženu je vždy těžké, když z jakéhokoliv důvodu příjde o dítě. Není to dlouho co jsem možná i na těchto stránkách četla odkaz na www. Anjeliky.sk v souvislosti s článkem o maminkách, které přišly o své děti.
Přeji Vám hodně síly zvládnout situaci a žít dál ...
Předchozí