Monty: Taky už jsem slyšela o metodě jak omezit svou závislost na mužském, se kterým plánuju dítě- pod dojmem toho, že on nemusí být žádná jistota a já se pár let o sebe nebudu moct finančně postarat, když chci být s dítětem na mateřské-
Prostě před pořízením dítěte sdělíš manželovi nebo příteli, AŤ TI DÁ NA KONTO NĚJAKOU FINANČNÍ REZERVU- AŽ BUDEŠ MÍT DÍTĚ, TAK JI MŮŽEŠ POUŽÍT, KDYBY SE ROZHODL TĚ OPUSTIT.kDyž tě neopustí, finance zůstanou v rodině :-). Slyšela jsem to od jedné, která má na kontě milion :-).
Ale jestli se tahle metoda ujme a jestli je průchozí- nebo jestli by naopak jakýkoli požadavek finanční záruky ze strany žen vedl spíš naopak k výraznějšímu omezení porodnosti- to teda fakt nevím:-).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.