Milá Evo,
prožila jsem si něco podobného před rokem. Ze začátku stejný scénář jako u vás. Nádherná romantická svatba,pak snažení o miminko, více ze strany manžela. 4 měsíce těhotenství v klidu a pak ze dne na den změna ze strany manžela. Začal na mě hledat chyby, kritizoval moji kulatící se postavu..... prostě všichni, co to zažili ví, o čem píšu. Zanedlouho jsem zjistila, že má milenku.Odstěhoval se k ní a mě nechal samotnou daleko od rodiny (cca 400km) bez pomoci.Prožila jsem peklo v 2. půlce těhotenství, silnou těhotenskou cukrovku vlivem nervů a stresu. Nevěděla jsem, co bude dál a bála jsem se, jak to vše poznamená naše miminko a jak vše úplně sama zvládnu. Naštěstí se mi narodil zdravý nádherný chlapeček. Dodnes nevím, co bude dál,ale už se na to nedívám tolik tragicky. Manžel má o malého zájem, ale chce si ho brát k milence. Bojím se okamžiku, kdy mi ho odveze, ale jednou to přijde.... Nicméně už neprožívám takové peklo jako před rokem a snažím se dívat dopředu a plánovat trochu budoucnost, spím, jím, žiju... Mám velkou radost z malého sluníčka.Mějte se a držte se.
Předchozí