Ahoj, my jsme na tom podobně, moje 2 letá dcerka měla zatím jen rýmy a jinak nic. Dokončili jsme povinné očkování a ptala jsem se doktorky, které z těch nepovinných by pro nás doporučila. Samozřejmě nevím, nakolik je finančně zainteresovaná (ale třeba antibiotika zbytečně nepředepisuje, to vím od ostatních maminek), nicméně doporučila nám právě proti pneumokokovi. U těch ostatních očkování mi to spíš rozmlouvala, jako že to nemá cenu, ale tady říkala, že to smysl má. Že těch onemocnění je relativně hodně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.