Prožila jsem totéž. Mám 158cm a doktoři se divili,že má holčička je menší..nazývali ji "hypotrofem",vyhrožovali předčasným ukončením těhu a má holčička pro ně byla patologickým plodem, co je opožděný ve vývoji a hrozí rozvoje xx-vad! Nakonec při porodu měla 3000g a 49cm!!!! A já jsem byla od 28.tt ve stresu,že neroste! Zlaté časy bez ultrazvuku! Ikdyž nevím,strach by mi asi nedal na vyš. nejít,ale máš pravdu, ikdyby se narodila postižená, neměla bych ji o nic míň ráda! Smířila jsem se s tím. A ulevilo se mi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.