Nezlob se, ale musím se smát. Já jsem s maželem teprve 17let a jsme partneři a důvěřujeme si ve všem. Nezlob se, ale mít manžela jen proto, abych ho měla je pod mou úroveň. Aby si dělal co chtěl, vrznul si kde chtěl a ským chtěl já tady hrdě prohlašovala jak mi to nevadí hlavně, že bydlí se mou - to je fakt síla. Já bych takového chlapa nechtěla, protože je to vina samozřejmě toho chlapa, kdyby nechtěl tak nezahne. Na druhou stranu přímo vidím ty nevinné dívky, které jen tak potkají ženáče - samozřejmě nešťasného, hlavně chudého, nezajištěného s megerou za krkem - a ony mu vlastně pomohou z jeho soukromého neštěstí - samozřejmě jen v posteli, nemusí vařit, žehlit, prát, ale mohou hodně brát.
Asi jsem hodně hloupá, ale k sexu snad patří vztah (láska) a pokud by můj manžel měl milenku asi už ke mě nic necítí, tak ať jde - budu se trápit, bude to bolet, ale snižovat se k tomu, abych dělala "zázemí" nějaké chuderce, která nemá na to, aby si našla nezadaného fakt nemusím.
Tobě přeju, ať Ti ten Tvůj "vztah" vydrží a ať si bokem hodně užijete (doufám, že se aspoň chráníte dnes je těch nemocí fakt dost).
Předchozí