Barčo,to je sice hezké,že si s mužem důvěřujete,ale to ještě neznamená že ti nikdy nemohl zahnout.My si s partnerem taky důvěřujeme,ale ruku do ohně za to,že mi nikdy nezahnul a nezahne,bych nedala nikdy.Tak naivní tedy fakt nejsem.Pro mne je důležité,že máme krásný vztah a jestli někde někdy podlehnul svodům nějaké krásky mě fakt nezajímá a nepátrám po tom.Proč by mělo?On je se mnou,ne s ní,a pokud bude chtít odejít,udělá to bez ohledu na vše kolem.Jde jen o to,že chudinka podvedená manželka musí na někoho ukázat,že je ten špatný.Je logické,že těžko ukáže na sebe,že?Nebo na manžela,kterého pořád miluje.Takže jako to zlo které může za rozpad rodiny označí zákonitě milenku.A když si celou tu situaci převrátím,proč by manžel musel zůstat s manželkou?Není to sobeckost taky ze strany manželky?Ty sis toho chlapa koupila,že máš pocit,že je jen tvůj?Je to tvůj majetek?Ty si asi neuvědomuješ jedno.Ten chlap je na světě sám pro sebe,ne pro tebe.Není tady proto,aby jsi na něm stavěla svoje štěstí.Je s tebou,protože s tebou chce být,sám se tak rozhodl.Ale když se stejně tak sám rozhodne,že už s tebou být nechce,tak je najednou špatný?Dost divné,ne?Aha,mám pocit že to pomalu začínám chápat.Manželka ho potřebuje,aby mohla rozhodovat o tom,jaký má ten chlap vést život,aby to bylo podle ní a správně.Tak to potom jo.
Předchozí