Tak jsem přečetla většinu článků a musím zase reagovat.
Fakt je ten, že k příbalovému letáku se asi těžko dostaneme. Dle mé dokt. je třeba očkovat děti, co trpí na zánět středního ucha. Ona sama se s touto infekcí ještě nesetkala.
Ale podle článáků některých z vás dítě může pneumok. oemocnět i bez předchozího varování. Můj syn 20měs má v zimě přád rýmu. Trochu se to zlepšilo, když jsme přestali chodit do bazénu i když ho to tam hrozně moc bavilo. Takže já to s největší pravděpodobností vyřeším ta, že syna nechám naočkovat po druhém roce života, ale ne Prevenalem ale tou druhou vakcínou.
Souhlasím, s tím že by se měl udělat očkovací kalendář každému na míru. Souhlas také s tím, že farmaceutické firmy jsou velký byznys.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.