po petilete prohlidce u pani doktorky, mi doslo, ze asi syn bude "napred s vedomostmi nez ostatni deti. To ona mi dala podnet, zamyslet se, jak dal podnecovat jeho nadani ci schopnosti (nebo jak to nazvat, o inteligenci nechci hovorit, tak snad zajmy??) Je samozrejme, ze je pro nas pro rodice nejdulezitejsi, aby byl stastny. A prave proto mam obavu z budouciho nastupu do skoly. Bude uz umet veskere ucivo 1. tridy - to ovlada uz ted, krome pisma. Trapi mne otazky typu: Nebude zlobit? Vyrusovat? Zabavi se vubec? Bude ho skola bavit? Anebo to vezme jako ztratu casu? Neresim jak vysoke ma IQ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.