Presne tak. Na tehle diskuzi nejde o to, kdo ma nejchytrejsi deti, ale spise o predani napadu, zkusenosti apod. A jak se rika "potrefena husa se vzdycky ozve", pocitam, ze tu ted budou diskutovat maminky/tatinkove, kteri maji nadane deti (alespon si to mysli a urcite si je nebudeme navzajem prezkusovat, ne?). Zkratka, berme to jako fakt, budme radi, ze jsou zdrave a chytre. ne?
Ja sama jsem z male vesnice, do okresni vyberove tridy v matematice jsem sla od 5. tridy a myslim, ze to bylo fajn. Do 4. tridy jsem byla na mistni ZS, v prvni tride jsem byla dlouho (nekolik mesicu) nemocna a vzhledem k tomu, ze jsem vsechno zvladala uz drive, nemusela jsem opakovat. To by mi jiste na sebevedomi nepridalo.
Spise bych potrebovala znat zkusenosti tech, co dali sve deti do vyberovych trid uz drive, jestli to melo smysl, jestli se deti nevyclenili z mistniho kolektivu apod. Ja sama jsem se v obdobi 5.-8. trida vyclenila a pamatuju se, ze jsem zacala na gymplu trochu "blbnout", protoze jsem chtela zapadnout do kolektivu. Ale pak se to upravilo a ja se srovnala (puberta asi taky zapracovala), tot moje zkusenost.
Předchozí