Ahoj, náš mladší syn se taky narodil s hnisajícím okem. V našem městě (HK), bys nenašla očaře, který by prováděl sondáž, dřív než ve třech měsících. Nám oko hnisalo nonstop celé tři měsíce, nereagovalo ani na ATB a na oko mu přesto nikdo za celou dobu nesáhl, jenom mi doktoři ukazovali masáže (byli jsme s ním ve dvou různých zařízeních). Díky tomu jsem získala trochu času, si o tom něco zjistit a přikláním se na stranu konzervativců. Oko se samo uzdravilo právě ve třech měsících, kdyby hnisalo dál, byla jsem připravená ještě se sondáží počkat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.