vlastne casto staci trochu tolerance a vsimavosti u ucitele. ja jsem sice necetla pred nastupem do skoly, ale zato jsem mela honzikovu cestu prectenou asi za tri dny a pak jsem ji jeste z dlouhe chvile precetla trikrat, no a pak jsem si zacla cist pod lavici dva roky prazdnin, myslela jsem si opravdu, ze to ucitelka nevidi :-))) v druhe tride jsem v tom cteni pod lavici pokracovala a asi mesic byla nase ucitelka nemocna a nastoupila za ni duchodkyne na vypomoc, byla presvedcena, ze ZLOBIM a nedavam pozor :-( , protoze jsem casto nebyla schopna pokracovat, nevedela jsem kde jsme, byla jsem zazrana do sve cetby. (byla jsem tenkrat ooopravdu hoooodna holcicka s copanky a samymi jednickami a byla jsem z toho jejiho pristupu moc smutna)a jak to resila? proste me preskakovala a vyvolavala nekoho jineho
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.