Taky se přidávám k tvé zkušenosti... U prvního dítěte jsem před otěhotněním vážila 46 kg(při výšce 157 cm- takže tak akorát, spíše na spodní hranici), před porodem 54 kg a asi dva měsíce po 41 kg... Třepala jsem se jak ratlík, zařadit zpátečku v autě = nadlidský výkon :-D, hned jsem brala antibiotika, nemluvě o nervozitě... Přesto jsem vydržela kojit 10 měsíců (6 plně). Své původní váhy jsem dosáhla až po třech letech....Teď jsem podruhé těhotná do porodu mi zbývají 4 týdny a já jen doufám, že ještě naberu alespoň 4 kg navíc (asi bláhová naděje), ale držte mi palečky :-DD
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.