Zrovna nedávno jsem se zbavila velmi nepříjemné bradavice na chodidle, která mi tam "strašila" několik let. Ze zoufalství jsem si koupila náplast na kuří oka (ne levná Spofaplast, ale dražší typ, název už bohužel nevím). Vypotřebovala jsem asi tři balení, protože na chodidle to moc nedrží, takže jsem lepila většinou na noc, ale úspěch se dostavil. Bradavice se rozleptala a postupně jsem kůži sestříhávala. Malý zbytek pak sám během dalšího měsíce zmizel.
Ale minulý týden jsem si z lékárny přinesla letáček na přípravek Duofilm - roztok k léčbě bradavic. Tak zkuste...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.