Nevytrhavejte slova z kontextu prosim. Ja jsem netvrdil ze asistent = specialni trida nebo skola. Ja tvrdim jenom ze tohleto co cituji nesvedci o "normalni" skole, ale o specialni.
"No ale ta holky spolužačka má speciální přístup. Jednak mají ve třídě míň dětí (14 - vedlejší první třídy mají 18 a 19), jednak má ve třídě asistentku, která jí v případě potřeby pomůže s učením. Mně je celkem jedno, kdo si jaké školy volí pro své dítě. Já jenom reagovala na to, že nikoho ani nenapadne dát dítě s DS do normální školy. Napadne a dělá to."
Pokud se Vam povede presvedcit pana ministra a vladu aby ceske skoly meli max 14 zaku na tridu tak budou vsechny nase skoly specialnimi. Neberu v uvahu kvalitu pedagogu, takze prosim nenamitejte ze pocet zaku neurcuje co je specialni skola.
Pro lepsi osvetleni pojmu specialni. Ja povazuji za specialni skolu kteroukoliv, ktera pecuje o zaky specialnim zpusobem = nevetsinovym.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.