Pročítám tuto diskusi a mě samotnou udivuje právě to, že se nikdo nezmiňoval o riziku potratu po amniocentoze. Mě nepřijde riziko 1:100 nijak malé. Kolem sebe mám teď hodně těhulek, jak z řad mých kamarádek, kolegyň tak z diskuse na Internetu. Celkem asi 40 mamin. Na amnio šla asi 1/3 (já jsem naštěstí nemusela). Z toho dvě holčiny potratily (u jedné amnio vyvolala předčasný porod, druhá dostala infekci). Myslím, že jenom z toho vzorku co mám já jsou 2 potraty až dost. A výsledky byly negativní!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.