Doba ledovame inspirovala, pridat take svou trosku. Moje trileta dcera se zasadne dozaduje, abych ji pustila Vodu redovou (naucila se r, tak ho musí využít). A ta druha (temer sestileta), by nejradeji jedla jen u Mekdonána (jednou mi chtela pochvalit jidlo a povida: Maminko, je to dobry skoro jako Mekdonán - to je pochvala!) A znáte písen z filmu At zijí duchove: Haží je lesa pán? Kdyz jsem se jí snazila vysvetlit, ze je to hajny, rekla, ze to neni mozne, protoze Bara ve skolce to zpívá takhle. Dnes prisla s kompromisem. Pry v 1. sloce je Haží a v druhé hajný. Tak nevím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.