jestli máte babičku, se kterou se dítko vidí jednou za týden, neřešte to, nemá to ani smysl. Tu hygienu si třeba dá vysvětlit, to bych taky nesnesla, ale co sní dítě jednou za týden, mu neublíží (pokud nemá alergie)
horší je to v případě, že bydlíte ve společné domácnosti, ve stejném domě (jako my), nebo babičky denně vyzvedávají děti ze školky
to je pak neštěstí, protože to už je každý den a to může opravdu ublížit, taky jsem se musela už několikrát hodně rozčílita vysvětlovat, že po obědě nepotřebuje šunku v neomezeným množství, nepotřebuje čokoládu ani tvrdý cucavý bonbóny v neomezeným množství...
nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem našim vysvětlila, že jestli chtějí pomáhat, hlavně děckám, aby nemusel Tomášek spávat ve školce, když odpoledne nespí a školku nemá moc rád, tak nemám nic proti, aˇ%t ho vyzvedávají, ale jenom v případě, že ho nebudou potom nechávat ani u televize, ani s mlsáním. Jinak tam prostě bude spávat a starší nebude chodit po obědě ze školy sám domů, ale bude čekat na mě v družině, úplně zbytečně.
napřed se urazili, ale teď je to dobrý. Ale nedělám si iluze, takový rozhovor budu muset zvládnout do prázdnin ještě aspoň 3x
Předchozí