Tenhle problém asi potká téměř každého, kdo trochu přemýšlí nad tím, co děti jedí.
Nejsme nějak přehnaně opatrní, ale synek má trochu kožní problémy, takže v 15-ti měsících ho krmíme velmi opatrně a zavádění nových potravin vždy trvá docela dlouho. Ovšem jen do Vánoc. Babička dobře pochopila naší snahu o opatrnost a respektovala to, že z cukroví konzumujeme jen linecká kolečka s domácí zavařeninou, která je otestovaná a nepůsobí problémy. Ovšem dědeček z druhé strany je starý pán, který už přece v roce dlabal všechno, takže mi kluka nacpal oříškovými kolečky, kokosovým cukrovím a ještě s čokoládou.
Jsem na mrtvici, protože návrat od dědečka byl s osypaným dítětem, ale bohužel nevíme z čeho, protože mu nacpal tolik novinek najednou. Dědeček nás už od půl roku věku dítěte neustále přemlouvá, ať mu dáme čokoládu, no tak teď se mu to konečně povedlo. A když jsem se ho pokusila upozornit, že dítě má vyrážku, tak mi řekl, že to je z mrazu. Naštěstí po návratu k našemu způsobu stravování se kůže srovnala.
Předchozí