Právě si pročítám vaše ohlasy a vaše zkušenosti. Nečekala sem že by to otiskli už dnes,podle toho co čtu, mám chuť to babičce dát přečíst, ale nedokážu odhadnout co to s ní udělá, že sem ji takhle nechala proprat přes diskusi. Ale třeba by to zabralo, co myslíte ? Jak sem tady odpovídala jedné z maminek, babičku opravdu nezabiji, nebojte, ale někdy se mi jak se říká, otvírá kudla v kapse.Jak čtu, tak to je u nás ještě slabý odvar, jelikož nemáme nějaké závažnější zdravotní problémy. To už opravdu není sranda, zdraví dítěte by mělo být na prvním místě. Ona naše babička je na druhou stranu obětavá, moc nám pomáhá, ale někdy to opravdu přehání, teď uvedu i to, že pro ni není důležité jen to sladké, ale i hrozné haldy dárků které většinou nepotřebujeme a můžeme jí to vtloukat do hlavy jak chceme celá rodina. Ale je to přesně tak jak píšete, že žila v době kdy nic neměla, také nám to tak tlumočí. ,,Já sem celý život nic neměla, tak ať máte aspoň vy " Je to pochopitelné, ale někde musí být ty pomyslné meze. Moje maminka, tedy její dcera je opravdu normální a suprová babička a tak se to aspoň vyrovnává. Tak Vám všem maminkám přeji jen to dobré a pevné nervy s babičkami, dědečky a ostatními. Co když budeme taky takoví, třeba si o tom za 20 let budeme moci taky napsat. ahoooooooooj Vlasta.
Předchozí