Přidat názor k článku Sám doma
Tak vy jste můj človíček. U nás doma je to podobné. V těhu jsem tedy nekouřila, resp. jakmile jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem přestala....moje děti jedli taky hned téměř všechno, od 4 měsíců piškoty, přesnídávky, jogurty, potom začaly jíst mléčné řezy, krupicovou kaši ( instantní z lékarny nechtěli - ani se nedivím - je to jen navoněné, divné konzistence.. blééé) Lahve jsem nikdy nevyvařovala, pravda dceru jsem kojila rok, syna 20 měsíců......žádné přehnaná hygiena, desinfekce bytu, či něco podobného, máme doma křečka, ptáčka, kočku, u našich je taky plno zvěře a děti nejsou a nebyly nemocné......nechápu tu dnešní dobu, vše se hrozně řeší, přehání, je to až trapné. Samozřejmě chápu, když má dítě na něco alergii apod... ale normální zdravé dítě???? Jsem už unavená z toho když jen poslouchám nebo čtu co některé mámy vyvádějí - nočník od půl roku, žádné sladkosti, jídelníček předpisový podle "chytrých" knížek?? Nevím jak vy, ale já když jsem byla malá, tak jsme jedli a dělali úplně jiné věci a přesně tak i vychodávám své děti. Dneska každej lítá s každým prdem po doktorech, doktoři jsou taky jak namrzlí, pokud dítě na 18-ti měsících neskládá věty, tak vás pošlou k psychologovi - vlastní zkušenost....co se to děje???
Předchozí