dcerce budou dva a asi tak v roce jí začala babička taky kupovat různý sladkosti. když jsem zjistila, že místo odpolední svačiny jí dala pytlík gumovejch medvítků, tak jsem nevěřila vlastním uším. slušně jsem jí řekla, že si to nepřeji a at jí raději příště nakrájí jablíčko. a pak jsem takhle jednou zaslechla jak babička říká mojí dcerce "ne bombonky ti nemužu dát, maminka by se zlobila" takže v očích mojí dcery jsem byla ta nejhorší, která jí nic nedovolí a babička super. co na to víc dodat. bylo vyslišeno moje přání, nedávat bombony místo svačiny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.