Tak Jupík teda nepije,dělám mu pouze dětský čaj a to ještě slabší,protože se mě zdá podle dávkování dost sladký.Zuby(aspoň ty ,které zatím má)mu pravidelně čistím po každém jídle.A co se týká nadváhy,tak pohybově je dost vytížený,protože je to docela divoch a za celý den se zastaví pouze na to jídlo a ani to neprobíhá v klidu.A k té nemocnici vím také svoje-před MD jsem pracovala na ARO,takže o infarktech a těžkých stavech si iluze nedělám.Podle mě je to ale spíš zásluhou životního stylu v dospělosti a ne tím,co dítě dostává za jídlo v mládí. PS:obědy ze školky mu dávám proto,že dětské jídlo ve skleničkách mu nestačí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.